Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Пауза в Moreto.net

четвъртък, декември 15th, 2011

На 19 ноември стартирахме първия брой на Пауза. Седмично онлайн издание, списвано от екипа на Moreto.net.

Какво друго ново:

До 2-3 месеца очакваме още 2 бебета в офиса :)

 

Ето какво написахме и в първи брой:

 

Всеки ден бързаме, да се събудим, да притичаме до банята, да стигнем до детската градина, училище, работа.

После (или преди това) бързаме да си изпием кафето, бързаме да прочетем новините, бързаме да свършим най-неотложните задачи, бързаме да хапнем на обяд, а после бързаме да приключим със сроковете.

Бързаме да измислим нещо за вечеря, да вземем билет за първото нещо, което чуем - бързаме.

Бързаме да се видим с приятели, бързаме да си легнем, просто не спираме да бързаме.

Дори и през уикенда - бързаме. Но поне в един от дните имаме право на ПАУЗА.


Всеки уикенд в новата секция на Moreto.net - Пауза, ще си говорим на теми от различен характер. Такива, които смятаме за полезни, интересни и забавни, които обогатяват, стоплят и носят радост.

Любовта е в Moreto.net

понеделник, юли 4th, 2011

“Любовта е във въздуха” Имаше такава  песничка. Този път любовта е в Морето (нет)

Тази година се случват в екипа онези важни и човешки неща, които цъфтят под нежния поглед на любовта.

В офиса  се радвахме на: годеж, бракосъчетание, първородна рожба. По традиция това би трябвало да се случи на един човек, но ние в офиса се обичаме много и за това си разделихме тези важни събития на трима различни човека.  Годината е само в средата, очакваме и другите колеги да ни изненадат с хубави неща

Hera.bg на БГ Сайт 2010

вторник, ноември 16th, 2010

Здравейте приятели,
с малко закъснение ще се похвалим, че сестричката на Moreto.net: Hera.bg си тръгна с 2-ро място на публиката в категория „Онлайн информационни услуги” на конкурса БГ Сайт 2010. И това само след година присъствие в пространството. Окрилени и поласкани сме. Благодарим на всички, които гласуваха за нас!

1 година Hera.bg

петък, октомври 8th, 2010

Днес Hera.bg празнува своя първи рожден ден!
Точно преди една година на 8ми октомври тя видя бял свят. За да има приветлив вид, още в началото, ние работехме по нея много дълго време.
Главен редактор в Hera.bg е Искра Виденова, за това днес я изненадахме с торта, цветя и ръчно направен бебешки дневник от Хера.

Нека списанието никога не губи стилът, който определено притежава!

Тропично лято

сряда, юли 28th, 2010

Лятото е тук, тропично, но все пак лято. Сутрин пече слънце, следобед се излива като из ведро.

Миналият ден си беше направо страшно и всички дружно се наложи да удължим работното време, оглеждайки се за кану-каяк. Когато реките се изтекоха, пазейки се от падащи клони, успяхме да се приберем.

Но сме свикнали във Варна - срещу природата няма как да се скача, а и ако има най-много да се окаже, че после си скочил в по-голямата локва. :)

Всеки прави планове за почивки:

Обиколка из Родопите

Планини и върхове

Фестивалът в Жеравна

да пийнем кафе на пясък

Да видим нестинарите

Да не забравим, че съвсем скоро имаме и рожден ден ! На 4-ти август Moreto.net става на 7 годинки. Миналата година имаше тайно изпратен букет, който така и не разбрахме от кой е.

Имаме си и морски чадър в офиса на терасата, за тези които ще работят докато другите се забавляват и се върнат да заместят другарче.

Хубаво лято!

Живи сме!

петък, февруари 12th, 2010

По всички правила за списване на блог, ние сме най най-лошите блогъри :)

То какво остана, да кажем: За много години, скоро честит празник на любовта и виното, и ако продължаваме със същия темп е по-добре да честитим баба Марта от сега!

То беше сняг, дъжд, поледица във Варна. Оцеляхме!

Надявам, се да ни простите…работим, работим усилено за да можем да ви радваме!

Този уикенд намерете време за хората, които обичате! С цената на всичко!

От пощата на Moreto.net

четвъртък, ноември 12th, 2009

Наш читател ни изпрати една Новина , която искаме да споделим в блога.  А и държим да види бял свят по някакъв начин.

НОВИНА:

Заглавие: Намалено налягането във водопроводната мрежа.
Текст: От около 20 дни по високите етежи на “Кайсиева градина” е намалено налягането във водопроводната мрежа. Това най-остро се усеща в събота и неделя, когато влезеш в банята и вземеш един душ. Облива те или студена и ледена вода (едва течаща) или гореща такава. От познати научих, че и във “Възраждане” са подложени на подобна “отлична и качествена” услуга от страна на ВиК-Варна.
Ако сте в състояние уведомете, когото е необходимо и му предайте моите лични “благодарности”, с които редовно споменавам близките му - вземайки душ.
Благодаря!!!

Подател: Тодоров

Христос воскресе!

вторник, април 21st, 2009

След почивните дни покрай великденските празници, днес отново сме на работа. Чукнахме се с яйчица в офиса - всеки разказа къде е бил за празниците и какво е правил и донесе за другия яйчица!

Великден е един истински красив и свят празник. Освен християнската символика той символизира и пролетта и новия живот за всичко! Нека новите неща /желаните разбира се!/ тепърва предстоят за вас!

За zanzara от форума на Moreto.net новите неща дойдоха! Мила Силви, да ви е честита първородната рожба! Всички ти желаем много здраве и радости с малката морячка!

Ели, нашата вярна идейна помагачка , заедно с щъркелите също съобщи радостна вест за очаквана първа рожба!

Въобще нови и вълнуващи неща се случват на хората покрай нас!

Дай, боже и за нас!

С извинение

сряда, февруари 25th, 2009

Днес докато триех ужасния руски спам в блога /467 коментара/ без да исках изтрих и няколко истински коментара, за което много се извинявам на авторите :( Същевременно ще се опитаме да си решим този проблем.

Инна

Честит празник !

събота, февруари 14th, 2009

Честит празник!

Днес отбелязваме Св. Трифон Зарезан и макар не православен празник Св. Валентин.

Ние ще празнуваме и двата празника, защото няма нищо по-хубаво от това да отпиеш глътка хубаво вино с хора, които обичаш!

В Moreto.net ви попитахме: Какво ще правите на 14 февруари?

До днес броя на тези които не са мислили над въпроса надминаваше 20 %. Класическата романтична вечер на свещи е предпочетена от над 10 % от хората и почти толкова са решили да хапнат с любимия човек на ресторант. Над 24% определят 14 февруари като дата, която не означава нищо за тях, а близо 9% тайно се надяват да бъдат изненадани за празника. 7 човека - 1% пък са тези, които днес ще се престрашат да направят предложение за брак на любимия. Връх в анкетата е традиционния български празник Трифон Зарезан, над 25% са решили да пийнат с приятели на тази дата.

Използваме момента да се обясним в любов:

Варна, обичаме те!

Весел празник!