Archive for януари, 2009

Уведомяване за предстоящо събитие от Афиша

петък, януари 23rd, 2009

След като нашата приятелка Елица сподели терзанията си да уцели момента да си купи билети, когато “Вражалец” ще е отново на варненска сцена, добавихме  една екстра в Афиша.
Под всяко събитие /кино, театър, изложба, опера и т.н./, ще видите поленцето “Информирай ме за следващи дати на това събитие във Варна”, където трябва да въведете мейла си.


За какво е удобно?
Попаднали сте на постановка, която се играе на варненска сцена, но е на дати, място, часове /Къде и кога/, които за вас не са удобни. Записвайки се чрез мейла си, когато бъдат добавени от редактор други дати, час или място, вие ще бъдете уведомени на него.
Уведомяването е еднократко и ако новите дати, място, час не са удобни отново за вас  - трябва отново да попълните полето.

Освен това добавихме търсачка в уеб указателя по идея на Светлана Йовчева

Moreto.net

С поздрав от Амстердам за нас

понеделник, януари 19th, 2009

Отдавна не сме разписвали блога, но днес решихме да се похвалим със сладкото холандско подаръче от нашата приятелка Лили.
След като ни разходи виртуално в снимки из Амстердам /побратимен град на Варна/- невероятната архитектура, разбира се музея на восъчните фигури на Мадам Тюсо, пазари с лалета, /даже и музей на секса!/, ни подслади със сладки /тези черничките са много странни!/.

Освен това си имаме и емблематичните за Амстердам вятърни мелници под формата на сувенирче за хладилник.

И луковици на лалета - синьо, черно и едно с незнаен цвят, което ще е изненада :)
Сега остава да видим кога и къде ще ги посадим в офиса. Ако наистина цъфнат обещаваме, да покажем :)

Успешна седмица за всички!

За много години!

понеделник, януари 5th, 2009

Съвсем се улисахме в празници приятни с близки хора.
Е какво пък, след толкова почивка даже с кеф ще поработим!
Благодарим на всички, които ни изпратиха своите празнични пожелания!
На нас Дядо Коледа /дали не беше Мраз/ ни донесе прекрасен подарък - казва се Пресияна и се радваме много, че вече е част от екипа на Морето.

Сигурни сме, че с нея ще успеем да ви зарадваме с много нови неща в сайта!

За новата година искаме да пожелаем на всички приятели на Морето, здраве! Както и да го погледнеш всичко друго не би имало смисъл без него. А който има нужда и от други неща, негови да са!

Екипът на Moreto.net