Archive for август, 2009

Цветя, торта и мохито за рождения ни ден

сряда, август 5th, 2009

За рождения ни ден вчера ни поздравиха много, много хора. Във фейсбук, по телефона, на мейл, по разните комуникатори, лично.
Към края да деня неочаквано се появи един огромен букет с поздравителна картичка подписана от “феновете на морето.нет”, сега ще ни тресе седмици от кой е този ароматен букет, така, че ако ти, който четеш тези редове си изпратил букета, смилиии се над нас и ни кажи :))
Парти за рождения ден поне в основния смисъл на думата нямаше. С половинките си се отправихме към плажа, хапнахме малко миди, калмари и разни други. От там се насочихме да пиеме по едно мохито

преди да се преберем и седнахме в Макалали.
Ани и Миро - наши приятели от години, се появиха с подарък - една греховно вкусна плодова торта.

Сервитьорката ни донесе вилици и я набодахме набързо :))

И ето то беше станало почти 2:00 часа. Днес деня ще върви малко по трудничко :))
Още веднъж благодарим на всички !

Пфууу и докато пишехме този постинг в блога, започнахме да подскачаме от столовете си и шкафовете да се клатят. Земетресение във Варна
Настана малка лудница в работата със сайта, и в този момент изведнъж се появиха 1000 човека допълнително онлайн. Което поне ние си го разчитаме, че има хора, които знаят, че ако нещо се случи във Варна, ще го открият веднага в Moreto.net .  Още един подарък за нас!

Празнуваме 6-ти рожден ден на Moreto.net

вторник, август 4th, 2009

Днес 4 август 2009 г, Moreto.net - Сайтът на Варна, навърши цели 6 годинки.

Да поддържаш сайт за Варна е трудно-признаваме и ако не бяха многото приятели, които безрезервно ни подкрепят, не сме сигурни, че щяхме да имаме все още стимула да продължим напред.  Защото не можеш да предадеш хора, които те обичат.

За това, на нашия рожден ден искаме ние да подарим подарък на всички приятели на варненския сайт.
Една виртуална кошница пълна със здраве, приключения, емоции и усмивки!
Благодарим на всички за подкрепата, критиките и любовта!
Moreto.net