Archive for юли, 2010

Тропично лято

сряда, юли 28th, 2010

Лятото е тук, тропично, но все пак лято. Сутрин пече слънце, следобед се излива като из ведро.

Миналият ден си беше направо страшно и всички дружно се наложи да удължим работното време, оглеждайки се за кану-каяк. Когато реките се изтекоха, пазейки се от падащи клони, успяхме да се приберем.

Но сме свикнали във Варна - срещу природата няма как да се скача, а и ако има най-много да се окаже, че после си скочил в по-голямата локва. :)

Всеки прави планове за почивки:

Обиколка из Родопите

Планини и върхове

Фестивалът в Жеравна

да пийнем кафе на пясък

Да видим нестинарите

Да не забравим, че съвсем скоро имаме и рожден ден ! На 4-ти август Moreto.net става на 7 годинки. Миналата година имаше тайно изпратен букет, който така и не разбрахме от кой е.

Имаме си и морски чадър в офиса на терасата, за тези които ще работят докато другите се забавляват и се върнат да заместят другарче.

Хубаво лято!

Kой спечели билети в Moreto.net за концерта на Бони М

вторник, юли 6th, 2010

Два билета за концерта на диско легендите вече са в ръцете на истински фенове на Moreto.net и Бони М.

От 25 юни до вчера (05 юли) на обяд Moreto.net проведе игра за томбола за два двойни билета предоставени любезно от АРТ БГ.

Единственото условие на играта беше да си фен и си регистриран потребител в Moreto, да оставиш име и телефон за обратна връзка.

В играта се включиха близо 400 човека, но само двама бяха късметлиите: Теменуга Радивчева и Красимира Ангелова.

С г-жа Радивчева се срещнахме само преди броени минути за да й предадем нейните два билета. Тя е решила да покани с втория си билет нейния съпруг. Радостта й беше очевидна, имайки предвид признанието, че никога не е печелила нищо, а билетите са “за страхотни места”

С г-жа Красимира Ангелова ще се срещнем по-късно днес. Тогава ще разберем и кого е решила да покани тя за концерта на Бони М.

Любимците на три поколения меломани пристигат в София на 9 юли следобед, а същата вечер диско легендите ще гостуват в „Шоуто на Слави“ като ще изпълнят песен, която засега предпочитат да запазят като изненада за публиката. Мис Уилямс споделя, че не се страхува да отговаря прямо на провокативните въпроси на Слави Трифонов, тъй като няма какво да крие и се гордее с това, което е постигнала.

Шоколадовите звезди ще отпътуват от София за Варна на 10 юли сутринта. В късния следобед те ще се настанят в хотел „Капитол“ във Варна и след кратка почивка ще се насочат към морската градина за концерта си в Летния театър, който е с начален час 21 ч. Вратите за публиката ще бъдат отворени точно в 20.00 ч.