Морето на път. БГ Сайт 2009

Изминаха почти 10 дни от БГ Сайт 2009, чак сега остана време да напишем нещо за него.
Макар тази година да не участвахме в конкурса, с Краси решихме че ще е прекрасно да присъстваме на церемонията и семинара и да се срещнем със стари познати и хора, с който се познаваме само виртуално.
Не съм критик, така че в тези редове няма да прочетете рецензия за организацията на БГ Сайт 2009. Ако ви е интересна темата, поразровете в google, доста блогове са писали по темата.  Награждаването се състоя на 9 ноември, а на 10 се проведе уеб семинар.
Винаги отиваме положително настроени и вероятно заради това в нас остават само положителните емоции и спомени. Тази година БГ Сайт навърши 10 години. Благодарим на Жюстин Томс и екипа й , че организират това събитие с голямо желание и любов.

Времето беше прекрасно за пътуване, есента се разкриваше с цялата си красота

Поглед през прозореца на колата

Е не през цялото време беше прекрасно за пътуване, но пък в мъглата има такава очарователност /особено за такива като мен, които само се возят :D /

Пристигаме в София - няма какво да се лъжем, трафикът във Варна изглежда като игра с детско камионче сравнение със столицата :))

Народният театър “Иван Вазов” - е близо до “Шератон” и малко преди церемонията, решихме да се разходим в градинката. Пред сградата имаше подредена открита изложба “С вкус на море” - разгледахме я с голямо удоволствие. Онлайн можете да разгледате снимките от изложбата тук.

Drebcho.bg спечелиха цели 2 награди на журито. Със създателите на сайта се познаваме, хубаво е, че има варненци, които развиват подобни онлайн проекти. На снимката е Ели, която благодари на колегата ми Красимир Стефанов за помоща, която е оказал за сайта им. Много мило!

Обща снимка на спечелилите в конкурса БГ Сайт 2009

Жюстин грее пред тортата подарък от  Amam.bg

Специалната награда, с която наградиха нашите приятели от Elmaz.com . Техният проект се разрасна извън пределите на България и вече го има в Италия, Румъния и Гърция. Още едни хора, с които Варна може да се гордее.

Тръгваме от дъждовна София обратно към Варна. Докато чакахме на светофара, едно ромче ни изми стъклата - работата е: Няма не искам. :)) Интересно ми е колко  е прието да им се дава за тази услуга? Ясно, че кой колкото иска - но все пак?

Не пропуснахме да си вземем новата книга на Жюстин и Горица .Книгата се казва: Уеб сайтът - Мисията задължителна - даже си имаме автографи.  Така колекцията ни от поредицата е пълна и сме в очакване на новата книга, за която Жюстин спомена по време на семинара. Тя ще бъде продължение на “Първите в интернет” и ще с идея “10 години по-късно”.
На излизане от церемонията, много симаптични дами предлагаха на всеки да си вземе късметче: нашите бяха: “Награда голяма за тебе ще има, посетитетели на сайта цяла дружина”, “Златна статуетка спечели - от БГ Сайт с награда си тръгни :) Харесаха ми!
Снимки от церемонията можете да намерите тук и тук

Победителите в БГ Сайт 2009 можете да видите тук

Много подробно за БГ Сайт 2009 от Тодор Христов - Novavizia.com, който също е варненец :)

Уеб семинара Novavizia.com

Церемонията Novavizia.com

Инна

Tags:

Leave a Reply

Security Code: