Archive for юли, 2009

Добавихме: Търсачка в секция Новини

вторник, юли 21st, 2009

Вчера добавихме, в Moreto.net възможност за търсене в секция Новини, по предложение на наши  читатели.

Полето се намира в лявата колона. Ключовата дума се търси в целия текст на новините.

Морски химикалчета

петък, юли 17th, 2009

От Екстрийм Варна, са ни направили много хубави химикалки. Избрахме си 2 различни вида, за да има мир в офиса. Много ни харесаха наистина!

Boney M във Варна

сряда, юли 1st, 2009


Вчера целия екип на Moreto.net бяхме на концерт на Бони М в Летния театър, които бяха в България по покана на продуцентска компания Арт Бг.
Прекарахме си чудесно, мисля както всички, които присъстваха. Бони М уцелиха десятката в сърцето на хората канейки присъстващите деца на сцената при тях на песента “Brown Girl in the Ring”
Изпяха така познатите хитове, които безспорно са водещи и към днешна дата в програмата на всяка Ретро и Денс вечер в клубовете.

Летният  театър беше препълнен и по мое мнение нямаше празни места. Между гостите видях и Кирил Йорданов със семейството си.

В края на концерта, имаше цветя от кмета на Варна и от Борислав Гуцанов, който бе представен с политическата си пренадлежност. Това видимо не допадна на публиката, която започна да освирква. Смятам го за неприлична проява наистина. Кой знае какво са си помислили горките Бони М: “Нас ли освиркват?”.

Бони М, обещаха да дойдат догодина пак. И ние също пак ще идем!

Инна